sâmbătă, 24 noiembrie 2007







salut,cu o oarecare intarziere postez primele impresii despre iesirea de pe 17 si 18 noiembrie la Borsa.Pt.aceasta perioada zapaza a fost super ,adica 50- 60 cm pe trei sferturi din partie ,si jos au aparut si ceva pietre si pamant, dar se puteau ocoli.Per ansamblu, buna zapada .Ratracul a trecut in fiecare zi si abatut partia mare si cea de la ski lift (Stiol-Poiana stiol),dar pe aceasta din urma nu s-a schiat.Pt prima data,sezonul acesta, si eu si d-ul Komandant am fost multumiti de modul in care am skiat.Am dormit la Pensiunea teleferic(cea de la telescaun)in conditii f.bune(caldura ,apa calda Tv etc.).Ne-am tras in poza ,ne-am filmat ,tot tacamul.La sfarsit, cum v-am obisnuit deja ,fotografiile :so

Un comentariu:

Komandantul spunea...

Pot sa ma exprim acum cu convingere, dupa ce am citit mai multe texte postate de "Domnul Doctor" pe blogg, ca este un adevarat talent narativ!! Cat priveste impresiile dupa prima iesire din acest an, mi-a depasit cu mult asteptarile! Daca am pornit pesimist si indoit cu privire la ce ne va astepta la locul de destinatie....privelistea gasita a fost mai mult decat incantatoare. Zapada suficienta,ninsoare, o temperatura ambianta potrivita, partie batuta si nu foarte putina lume....care ca si noi a fot dorita de ....Partieeeeee!!!!!!
Se va vedea ce va fi pe 24-25, pentru ca vremea a fost de partea noastra, iar cat priveste dorinta pentru o noua incercare ne cam chinuie...iar rabdarea nu este punctul nostru cel mai tare.
Impresiile nu vor ramane insa cu certitudine un secret al nostru,..al celor care vom fi mers sa exploram partia, pentru ca Doctorul cu certitudine v-o va face cunoscuta.